Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek

Aratame Health heeft in samenwerking met MiCare een onderzoek uitgevoerd om te weten te komen hoe tevreden haar cliënten zijn over de revalidatie. Aratame Health is de organisatie die borg staat voor alle behandelingen die bij MiCare Revalidatie worden uitgevoerd. Er wordt met de cliënten gecommuniceerd onder de naam MiCare. Dit tevredenheidsonderzoek heeft daarom betrekking op zowel MiCare Revalidatie als Aratame Health. Klik om de gevisualiseerde resultaten te bekijken.

Uit het tevredenheidsonderzoek komt onder andere naar voren dat de cliënt zéér tevreden is over het maken van een afspraak. Hieronder vallen de wachttijd aan de telefoon, de manier waarop de cliënt telefonisch te woord is gestaan en het gemak waarmee afspraken verzet kunnen worden.

De mate waarin de cliënt zich serieus genomen voelde wordt beoordeeld met een 8,8! Daarnaast vinden de cliënten ook dat zij duidelijk en begrijpelijk informatie krijgen en worden geïnstrueerd door de medewerkers van MiCare: dit krijgt een gemiddeld rapportcijfer van een 8,7.

De verschillende disciplines, zoals revalidatie, fysiotherapie, ergotherapie, psychologie, diëtiek en maatschappelijk werk worden beoordeeld met tevreden of zéér tevreden. Bekijk de afbeelding voor de afzonderlijke resultaten.

Het gemiddelde resultaat van de behandelingen wordt beoordeeld met 8,0 en het geheel van de behandeling wordt door cliënten beoordeeld met een 8,4! Als laatste geeft 100% van de cliënten aan dat zij MiCare zouden aanbevelen bij andere revalidatiepatiënten.