Over ons

Over Aratame Health

Aratame Health staat, zoals de opkomende zon in ons logo laat zien, voor een nieuw begin. Dit is waar Aratame Health ook voor staat: een nieuw begin, het geven van nieuwe kansen of een licht in moeilijke tijden.

MiCare Health

Aratame Health werkt nauw samen met MiCare. Aratame is de organisatie die zorg draagt voor de kwaliteit van alle behandelingen. Het gaat hierbij om medisch specialistische revalidatiebehandelingen (MiCare Revalidatie) alsook voor GGZ (MiCare GGZ). Aratame staat bij cliënten vooral bekend onder de naam MiCare.

Aratame Health heeft verschillende specialisten in huis zoals revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, GZ- en basispsychologen, een psychiater, een psychisch motorische therapeut en een diëtist. Deze professionals werken nauw met elkaar samen waardoor uw persoonlijke doelstellingen zo volledig mogelijk bewerkstelligd kunnen worden.

Poliklinische revalidatie

Aratame Health biedt revalidatie voor chronische aandoeningen, hartproblematiek, een niet aangeboren hersenletsel en revalidatie na een beroerte. Een revalidatietraject is een mogelijkheid bij ernstige problematiek die zich niet heeft opgelost in de eerste lijn. Vaak is er sprake van diverse factoren die het herstel belemmeren en waarbij een intensieve aanpak is vereist. Bij ons verdient elke klacht de juiste aanpak. Soms is er wat extra zorg nodig om de klachten te boven te kunnen komen, dan bent u bij Aratame Health op de juiste plaats. Meer over revalidatie. 

GGZ

Naast poliklinische revalidatie biedt Aratame Health generalistische basis GGZ en gespecialiseerde GGZ. Wij behandelen cliënten met zowel lichte tot matige klachten (generalistische basis GGZ) als cliënten met complexe problematiek (gespecialiseerde GGZ). Hierbij kunt u denken aan aandoeningen, zoals angststoornissen, depressie, persoonlijkheidsproblematiek, posttraumatische stressstoornis en somatisch-symptoomstoornis en verwante stoornissen. Wij behandelen volwassenen en ouderen.