Werken bij Aratame

Werken bij Aratame Health

Aratame Health is een zelfstandig behandelcentrum voor poliklinische revalidatie in Zuid-Limburg sinds 2010. Het multidisciplinair team behandelt hier cliënten met complexe zorgvraag. Aratame Health staat garant voor een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen effectieve behandelmethoden.

Bij Aratame worden cliënten behandeld met langdurige en meervoudige problematiek. Dat wil zeggen er zijn zowel problemen met het bewegen en functioneren, als problemen op psychosociaal gebied. Denk daarbij aan persoonlijke factoren zoals een ontoereikende coping stijl, bewegingsangst, vermijdingsgedrag of psychische klachten (bijvoorbeeld angst, depressie, trauma), maar ook aan externe factoren zoals problemen in fysieke en sociale omgeving van de cliënt. Kortom, een complexe zorgvraag. De cliënt heeft in de regel de ‘reguliere medische weg’ bewandeld zonder resultaat, heeft de klachten minimaal drie maanden en wordt verwezen door de huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts. Aratame telt een ervaren en veelzijdig team van professionals, dat wordt geleid door een revalidatiearts. Dit team werkt intensief samen om de doelstellingen van de cliënt te realiseren.

Vacatures

Wilt u ook werken bij Stichting Aratame Health? Bekijk onze vacatures en solliciteer.

Lid Raad van Toezicht

Leerzaam

Door onze open cultuur en multidisciplinaire zorgverlening leert iedere werknemer naar facetten buiten zijn of haar specialisme te kijken.

Netwerken

Doordat u in contact komt met allerlei verschillende klanten en mede-zorgverleners, wordt uw netwerk flink vergroot.

Nooit saai

Door de complexiteit van de zorgvraag van onze patiënten en de multidisciplinaire samenwerking is geen enkele dag hetzelfde!

Flexibel

De familie cultuur van MiCare betekent onder andere dat wij flexibiliteit in het werk nastreven, we hebben iets over voor elkaar!